Για να σας εξασφαλίσουμε άψογη εμπειρία στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Το κατάλαβα | Μάθετε περισσότερα
Precine Medicine logo
Information genomed

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σε όλα τα δημιουργήματα υπάρχει βιβλίο οδηγιών χρήσης,
ακόμα και για σένα...

...γεννιόμαστε συνοδευόμενοι από το προσωπικό μας βιβλίο - οδηγιών που δεν είναι άλλο από το μοναδικό DNA μας. Μόνο που είναι κάπως έτσι:

ATCCADTCCAGGATCCADTCCAGGATCCCCADTCADTCCAGGATCCADTCCACGG ATCCCADTCCAGGATCCADTCCAGATCCCCADTCADTCCAGGATCCADTCCACGG ATCGGATCCADTCCAGGATCCADTCCACTCCAGATCCADTCCAG...........

Η εξέταση PRECINE μας δίνει την μετάφρασή του.

Οι εξετάσεις DNA παρέχουν τη βάση πληροφοριών για την μέγιστη εξατομικευμένη διαχείριση της υγείας. Το Precine Test προσφέρει ολοκληρωμένη ενημέρωση και σύσταση για την διαχείριση των αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων του κάθε οργανισμού βασισμένη στο μοναδικό γονιδιακό προφίλ του.

1. Γονιδιακή Ανάλυση

2. Σύσταση εξετάσεων που πρέπει να πραγματοποιούνται συστηματικά για την παρακολούθηση πιθανής εξέλιξης προβλήματος που δηλώνει η γονιδιακή προδιάθεση.

3. Εξατομικευμένες συμβουλές διαχείρισης βάση των ελλατωματικών γονιδίων

Πώς γίνεται η εξέταση:

Η εξέταση (προδιαθετικού ελέγχου) γίνεται με τον πιο απλό, γρήγορο και ανώδυνο τρόπο. Παίρνουμε κύτταρα από το εσωτερικό της παριάς, τρίβοντας δηλάδη για λίγα δευτερόλεπτα με μια αποστειρωμένη μπατονέτα το εσωτερικό μέρος από το μάγουλο.

Τα γονίδια που αναλύονται και καθορίζουν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τις διαταραχές στην υγεία, το βάρος, την γύρανση αλλά και τις αντοχές και δυνατότητές μας, έχουν επιλεχθεί από την διεθνή βιβλιογραφία και έπειτα από πολυετή έρευνα, σύμφωνα με τεκμηριωμένες επιστημονικές μελέτες.

πως γινεται η εξεταση DNA